Retourneren

Het kan gebeuren dat het product dat je besteld hebt toch niet naar verwachting is. Uiteraard mag je het product dan retourneren. Ik hoor natuurlijk graag van je wat er anders was dan verwacht, maar je bent niet verplicht om een reden op te geven. De producten moeten natuurlijk wel ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten.

Na ontvangst van het product heb je een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen om te laten weten dat je het product wilt retourneren. Dit doe je per e-mail, met een ingevuld retourformulier in de bijlage. Ik stuur je per e-mail een bevestiging. In deze bevestigingsmail geef ik je een retournummer. Dit nummer zet je op het retourformulier en dat stuur je mee met de retourzending.

Vanaf het moment dat je deze mail hebt gestuurd, heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Producten die retour worden gestuurd zonder aanmelding per e-mail vooraf, of die niet binnen 14 dagen na aanmelden worden verstuurd, worden NIET in behandeling genomen.

Verpak de producten die je retour stuurt goed. Het liefst in de originele verpakking waarin je het ontvangen hebt.

Na ontvangst van de retourzending stort I Love My Success het bedrag van je aankoop binnen 14 dagen terug op je bankrekening. De kosten voor het retour sturen betaal jij.

Nog een keer samengevat:

  1. Stuur een e-mail met het retourformulier in de bijlage om mij te laten weten wat je retour wilt sturen.
  2. Wacht tot je een bevestigingsmail van mij hebt ontvangen met een retournummer.
  3. Stuur het product goed verpakt samen met het retourformulier naar mij terug.
  4. Binnen 14 dagen nadat ik het product in goede orde heb ontvangen, stort ik het aankoopbedrag terug op jouw bankrekening.