Over ons

Debbie en Maartje: twee verschillende types. De één lang, de ander nóg langer, de één donker, de ander blond. De één van de grote lijnen, de ander van de punt en de komma. Kortom, we vullen elkaar super goed aan. En omdat we ons nergens makkelijk van af maken, stellen we ons hier gewoon even netjes aan je voor:

Over Debbie

Debbie Bernasco is ondernemer, investeerder, motivatiespreker en mindset- & businesscoach. Ze doet dit alles met veel energie. Als bedenker van de inmiddels beproefde ILOVEYOURBRAND Methode, leert ze ondernemers een winstgevend bedrijf op te bouwen. De reacties over deze methode zijn lovend. Haar passie is dan ook om ondernemers in te laten zien dat je business pas écht gaat groeien als je in joy en happiness waarde creëert. In de beleving van Debbie draait het immers bovenal om plezier. Om laten zien dat jij in liefde en vreugde meer unieke waarde biedt dan een ander.

Gekoppeld aan de juiste marketing en ondernemer skills, zorgt dit dat je bedrijf veel eerder winstgevend wordt. Het advies van Debbie daarom: onderneem niet op wilskracht, maar vanuit vertrouwen, innerlijke vrede en plezier. Ooit leerde ze van Tony Robbins dat alle succesvolle ondernemers een mooi, vervuld en rijk leven genieten naar de 60-40-regel. Wat die inhoudt? Leef voor 60% een vervuld leven en focus je voor 40% op je business, en je zult zien dat je vanzelf liefde, rijkdom, succes en geld aantrekt. Dus, creëer een mooi leven voor jezelf. Bouw een mooi, winstgevend bedrijf op en UNplug op de juiste momenten.

Debbie doet dat zelf het liefst met haar gezinnetje. Met haar partner en hondje Daan. Even gek van vakantie als werk, spot zij daar de leukste hangouts en plekken voor. En wat voor Debbie dan écht succes inhoudt? Dat zij met haar dierbaren het mooie leven kan leiden zoals zij dat het liefste heeft.

Je kunt Debbie hier vinden → debbiebernasco.nl

Over Maartje

Maartje Breepoel is coach, sparringpartner en planner pur sang. Als geen ander kan zij je helpen om weer rust en overzicht in je ondernemerschap te brengen en ideeën en strategieën vertalen naar concrete, haalbare plannen. Dit doet ze aan de hand van haar ForYourSucces Methode. Het uitgangspunt hierbij is dat je bedrijf past bij het leven zoals jij dat voor ogen hebt. Bij iedere planning staat respect voor een goede werk-privé balans dan ook voorop.

Omdat je er met een goede planning alleen niet komt, leert Maartje je ook hoe je met jouw kostbare tijd om kan gaan en keuzes kan maken die je helpen om je (bedrijfs)doelen sneller te bereiken. Haar doel is altijd om samen met jou een werkwijze te vinden die bij je past en die je ook op de lange termijn vol kan houden. Soms is er meer nodig voor een goed resultaat. Als coach helpt Maartje jou ook om de juiste mindset te ontwikkelen en eventuele persoonlijke belemmeringen op te ruimen.

Maartje vindt het heerlijk om ondernemers te helpen om vanuit rust en overzicht te ondernemen, zodat zij optimaal van de vrijheden van het ondernemerschap kunnen genieten. ‘De vrijheid ervaren om het leven te leven dat jij voor ogen hebt, dat is pas succes’, aldus Maartje. Voor haarzelf betekent dit trouwens dat ze haar ambities als ondernemer goed kan combineren met de zorg voor haar gezin. Maar vooral om samen met haar man en 2 meiden zo veel mogelijk mooie herinneringen te maken, met echte aandacht voor elkaar. 

Je kunt Maartje hier vinden → foryoursuccesonly.nl